Baladía & Valklein

BALADÍA & VALKLEIN

Passió per un disseny original i amb caràcter


L’historia del naixement de l’empresa de Baladía & Valklein, ens transporta a un viatge que van emprendre els seus fundadors Carlos Baladía i Tony Valls Klein cap a Indonèsia, havent travessat part d’Orient Mitjà, on finalment s’hi van voler establir meravellats per la cultura local de la zona. En aquest viatge espiritual es va unir la passió dels fundadors per la fusta i el disseny, juntament amb les vivències i interaccions amb els nadius de la zona, cosa que els va portar a dissenyar mobles originals i amb caràcter, que es regien per un esperit primitiu i per la utilització de tècniques de fabricació artesanal.

Baladía & Valklein ressalten per tenir un estil contemporàni molt personal que barreja l’elegància i la calidesa de fustes nobles com la teca, el roure o el suar, tallades a mà pel seu equip de professionals, que converteixen totes les seves col·leccions en úniques i inèdites.

El seu equip d’artesans, són grans professionals en la construcció i creació de mobles d’alta qualitat que satisfan les exigències dels clients, les seves preferències i les seves necessitats. En el procés de creació és molt important la utilització de les millors matèries primers i cuidar que s’elaborin uns acabats excel·lents.

La fusta pot ser treballada per obtenir múltiples formes, per aquest motiu es necessita l’aplicació de procediments i l’eficiència en el procés, de manera que sorgeixin peces inigualables. Els mobles realitzats amb fustes nobles es revaloren molt si es cuiden com cal, ja que amb el pas del temps es converteixen en autèntiques joies d’ebenisteria, a més destaquen sobretot pels seus colors intensos, la seva duresa i la seva resistència. Aquests tipus de materials, s’han utilitzat en la fabricació de mobles de luxe ja que són un signe de distinció i de durabilitat, a més d’aportar a la llar calidesa i elegància.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: http://www.baladiavalklein.com

    TOP