BOVER

Il·luminació contemporànea.

L’any 1996 Joana Bover va fundar l’empresa Bover a Barcelona. Després de 20 anys de trajectòria en el mercat del mobiliari, el que va començar amb un esbós en un tovalló per projecte d’un amic arquitecte, ha evolucionat i crescut fins a convertir-se en una de les principals empreses del sector de la il·luminació contemporània, amb filial pròpia als Estats Units i presència en països de tot el món.

Malgrat el creixement continuat de la marca de Bover, Joana Bover ha mantingut la cerca de la seva visió original. Ella creu en el disseny etern, en una línia comercial que sàpiga mantenir l’equilibri entre qualitat i les formes donant lloc a un estil intemporal capaç d’adaptar-se a un temps futur sense estridències. Per la Joana, Bover és el resultat de la professionalitat i les inquietuds d’un equip de persones que viu i sent el món cultural que li envolta, d’un equip de respectats dissenyadors reclamats a la creació de noves experiències d’il·luminació per a tothom.

Bover | Marques de mobles de Mobles Güell

Bover produeix íntegrament a Barcelona, exercint un control total sobre la seva cadena de producció i gràcies a això aconsegueix garantir una excel·lent qualitat així com terminis de lliurament adequats a les necessitats del mercat.

Un altre factor diferencial de la col·lecció de BOVER són els “BIG FORMATS”; productes de grans dimensions, pensats per a grans espais que ofereixin un alt grau de confort i rendiment lumínic sense prescindir d’unes bones prestacions tècniques que facilitin el manteniment de les lluminàries; característiques imprescindibles per a adaptar-se a projectes contract.

 

En les seves col·leccions de làmpades de disseny, podreu trobar aquelles que s’adaptin més al vostre estil i a la vostra llar. Fins a aconseguir aquell objecte que faci de la vostre casa un espai càlid i confortable.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.bover.es

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.