CANOTEX

Complements per la llar de qualitat

Canotex, és una empresa jove, amb uns fonaments de més de 40 anys d’experiència en el sector de les cortines i l’entapissaria en general. Són una empresa diferent, amb una mentalitat transversal, amb una finalitat de tenir un feedback molt especial i directe amb els seus clients.
Ofereixen un servei únic i a mida per al seu client. Assessorament, idees, solucions als projectes dels seus clients, buscant sempre la millor opció per a cada cas i per últim, però el més important: productes de qualitat. Tenen a l’abast un servei obert, altament qualificat i preparat per oferir la solució que està buscant.

És una empresa que confecciona complements de la llar de tota mena: cortines, entapissaria i tot el que els hi demanis (si és possible).

Canotex | Marques de mobles de Mobles Güell

Berchtwald, la seva marca d’edició tèxtil, destaca tant per la seva qualitat com pels seus acabats d’alta decoració. Tant en teixits tèxtils com en solucions de cortina tècnica decorativa.

  • Cortines tècniques: de caràcter minimalista, d’un manteniment molt senzill i de netejar projectant una amplitud i gestió de la llum molt versàtil. Ideal per oficines i centres de treball.
  • Cortines tradicionals: fonamentalment tèxtil, en una àmplia gamma de textures i dissenys, predominant els colors llisos i teixits vaporosos els més utilitzats. És la cortina per excel·lència, aportant calidesa a la instal·lació.
  • Estores plegables: Cortina molt simple però molt encertada. La neteja, el seu aspecte net i sobri decoren a la perfecció qualsevol sala.
  • Panell japonès: cortines molt funcionals i còmodes quan són de mides molt grans. És molt sòbria i de funcionament molt senzill que dóna un toc diferent a cada estança.
  • Tapisseria: Capçaleres entapissades aporten molta calidesa i al mateix temps sobrietat als dormitoris; els poufs decoratius són un altre dels articles que els professionals aprofiten per definir i acabar les estances amb tocs de color i disseny.

Si voleu saber més sobre aquesta marca, inspiració o saber més informació, no dubteu en visitar la seva pàgina web: Canotex

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell. 

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡