CANTORI

Dissenys orientals

Cantori és una prestigiosa marca italiana especialitzada en la fabricació i distribució de mobiliari d’alta gamma. La marca destaca per les seves col·leccions elegants i refinades, que transmeten sensacions delicades i emocions minimalistes.
Fundada al 1976, Cantori va començar com una petita empresa dedicada a la confecció de teles artesanals. En pocs anys la signatura es va consolidar com un referent en el món del disseny, ampliant la seva gamma de productes i oferint també solucions de mobiliari per a tota mena d’espais interiors.

Cantori | Marques de mobles de Mobles Güell

Les col·leccions de la marca destaquen pels seus elegants acabats i els fins detalls realitzats a mà, presentant així un producte exclusiu i de gran qualitat. Cantori presenta una àmplia gamma de llits i dormitoris que abasten des dels estils més clàssics fins als més contemporanis, adaptant-se així a qualsevol tipus d’espai.

Si esteu buscant peces úniques i elegants, en aquesta marca trobareu els mobles més exquisits per vestir la vostra llar amb autèntiques obres d’art.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.cantori.it/it

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.