CASADESÚS

Funcionalitat i confort

CasaDesús és una empresa dedicada a la fabricació i disseny de mobiliari, que va ser fundada l’any 1973 per Jaime CasaDesús. Actualment, és una empresa familiar que es guia per un esperit de disseny avantguardista, per la qualitat, la innovació continua, la funcionalitat i el confort en tots els seus productes.

El seu objectiu empresarial es basa en la creació de productes que destaquin pel seu disseny actual i modern.

Tot el procés productiu es realitza a nivell intern, cosa que permet un gran control de la qualitat de tots els seus productes, com també la personalització dels diferents mobles. D’aquesta manera, poden satisfer d’una manera més controlada les necessitats i preferències de tots els seus clients.

Diferents dissenyadors d’Itàlia i d’Espanya col·laboren amb CasaDesús, per potenciar els seus productes, acabats i col·leccions. Aquesta unió, permet que neixin idees i projectes que els posicionen a nivell internacional, fent que la marca sigui reconeguda arreu del món.

Casadesús | Marques de mobles de Mobles Güell

Entre tots els seus productes podem trobar sofàs, butaques i llits, dissenyats pensant en el màxim confort i amb l’idea de que l’usuari pugui trobar tot tipus de mides per adaptar-se a qualsevol espai. D’altra banda, les seves taules són productes visualment molt estètics, de manera que els materials amb els que estan realitzades fan que aparentment siguin taules de poc pes i amb una mesura petita.

Alguns dels materials que s’utilitzen per crear aquestes taules són el metacrilat, el metall i la fusta, ja que són elements que s’adapten a molts estils.

A CasaDesús es pot trobar tot tipus d’estils, ja sigui clàssic, modern i contemporani, però que s’adapten perfectament a qualsevol ambient i espai de la teva llar, aportant calidesa, comoditat i elegància.

A la vegada, la seva gamma de productes està dissenyada perquè sigui el més funcional possible i que tots els seus productes destaquin per la seva durabilitat gràcies a la qualitat dels materials amb els que estan realitzats.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.casadesus.net

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.