CATTELAN ITALIA

Precisió i atenció als detalls.

Cattelan Italia és una empresa italiana, dedicada al disseny i fabricació de mobiliari amb uns objectius molt clars, que els seus materials tinguin la màxima qualitat, precisió, atenció en tots els detalls i funcionalitat.

L’empresa va ser fundada l’any 1979, quan Jorge y Silvia Cattelan van començar a introduir complements de marbre en diferents mides en el mercat internacional. Al cap de 10 anys, van començar a ampliar el seu ventall de productes a causa de la demanda del mercat.

Entre els productes que realitzen podem torbar, taules, cadires, llits, aparadors, prestatgeries, il·luminació i molts altres complements perquè l’usuari aconsegueixi tot el necessari per omplir la seva llar d’elegància i funcionalitat.

La fusta, el vidre, el metall i el cuir són alguns dels materials amb els que treballa aquesta marca. Elements que són una excel·lent opció per a qualsevol estil decoratiu per la llar, ja que aquests tipus de mobles aporten distinció, resistència, confort i comoditat, i a més encaixen a la perfecció en qualsevol ambient.

Cattelan Italia | Marques de mobles de Mobles Güell

Els mobles de Cattelan Italia estan inspirats en l’estil més contemporani. Aquest estil destaca per la seva elegància i pels espais amplis i ordenats, que utilitzen materials nobles i teixits d’alta qualitat. Les fustes es combinen amb les parets pintades de colors sòlids o maons per dotar d’un ambient modern a l’espai.

Respecte a els mobles, buscarem peces claus amb presència, com un sofà amb estil o una taula amb un disseny especial, és a dir, combinarem mobles que destaquin amb altres elements més funcionals i senzills. S’ha de convertir l’espai en un lloc acollidor i càlid, però que respiri amplitud i que fugi dels excessos.

Aquest estil de mobles, són una gran proposta per trencar amb la monotonia de la vostra casa. A més, la utilització de colors amb baixa lluminositat i acabats d’alta qualitat aporta un gran estil i esveltesa a la llar.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.cattelanitalia.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell. 

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡