CERCÓS MUEBLES

Especialització i personalització dels mobles. 

Cercós Muebles és una empresa familiar dedicada al disseny i creació de mobiliari, fundada als anys 60, que ha sabut mantenir la tradició i l’artesania en la realització dels seus mobles d’estil clàssic al llarg dels anys.

Adaptant-se a l’actualitat i sempre mantenint la qualitat dels seus productes, ha sabut ampliar-se i incorporar un departament dedicat exclusivament a la fabricació de mobles a mida, dissenys especials i originals a demanda dels clients més exigents. El seu punt fort és la qualitat, el disseny, l’especialització i la personalització en tots els seus mobles. Aquestes característiques, fan de Cercós S.L una empresa que inspira confiança, la qual cosa li ha permès convertir-se en referent en el sector del moble a nivell internacional.

Els seus mobles d’estil clàssic han sigut realitzats per artesans professionals amb molts anys d’experiència. Els productes d’alta qualitat són la firma d’aquest artesans per deixar constància de la seva habilitat en aquest art. 

Cercós Muebles | Marques de mobles de Mobles Güell

Els diferents materials nobles que utilitzen en la construcció dels seus mobles són les fustes de freixe, l’arrel d’oliver, la fusta de faig, els vidres bisellats amb llautó, els farratges de llautó i la marqueteria artesanal, que acaben donant un acabat esplèndid a tots els seus productes.

La seva àmplia gamma de productes estan ambientats en l’estil més clàssic. Mobles realitzats amb fustes nobles, ideals per moblar menjadors, despatxos o dormitoris i que destaquin per les peces d’indiscutible valor, bellesa i calidesa. Espais elegants i plens de possibilitats, amb la varietat de mobles de Cercós, podreu crear ambients plens de caràcter i sofisticació que no deixaran indiferent.

Cercós és un gran referent entre els mobles de qualitat, que aconsegueixen el màxim esplendor amb els seus acabats lacats i daurats, elements que a més d’il·luminar també aconsegueixen un efecte únic en la peça i la protegeixen dels factors externs.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.mueblescercos.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.