Devina Nais

Muebles fabricados con pasión

Devina Nais, la marca italiana situada a Milan, representa un disseny i producció artesanal d’alta qualitat completament atemporal, amb un aire avantguardista i refinat, amb formes elegants i desenfadades que mostra al món una forma única de concebre el disseny, així com la decoració i disseny interiors.

Un dels aspectes més destacables de la firma és sens dubte el protagonisme de la fusta com a principal material a la seva obra i l’interès de mostrar el valor i atractiu de la natura mitjançant la utilització de fustes amb una beta molt marcada i fàcilment apreciable. A més, cobra gran protagonisme la pell en alguns dels seus productes, convertint-se en el company perfecte de la fusta. Sens dubte, un signe de bon gust i exquisidesa quant a materials i acabats.

Els articles que ofereix Devina Nais són variats, des de taules, consoles i cadires; fins i tot entapissats, aparadors i llibreries; passant per mobles de dormitoris de bany i còmodes i tauletes de nit.

Devina Nais | Las mejores marcas de muebles

Sempre en equilibri entre el romanticisme de la tradició i la gosadia de la innovació, creant nous cultes de mobles que combinen materials, tècniques i formes que valoren l’atractiu poder de la natura. Les seves propostes, a través de diferents estils i nombrosos acabats, són capaços de donar personalitat tant a un mobiliari majestuós i clàssic com a un entorn amb un disseny essencial i modern. Sigui quin sigui el seu estil, no serà difícil enamorar-se de la fusta i el cuir quan descobreixi l’increïble potencial que ofereixen aquests materials atemporals. Seguim totes les fases de producció a partir de la matèria primera diàriament per garantir un producte únic i de qualitat.

La producció: La de la marca no és una producció en sèrie, sinó un taller on cada peça es produeix, empaqueta i acaba de manera artesanal. Processos fets a mida: Estan convençuts que el futur és permetre que els nostres clients personalitzin els seus mobles

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu a visitar la vostra pàgina web: Devina Nais

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.