DIVOGUE

Bellesa i funcionalitat a parts iguals

L’equip de Divogue està format pel grup empresarial Grupo Seys, amb el que compten amb l’experiència de més de 30 anys en el disseny i en la creació de mobles d’alta qualitat. Tenen diferents serveis com per exemple la personalització dels acabats de les peces de mobles, per una altra banda, la gran varietat de mesures dels mobles i per últim un servei post-venta permanent.

Divogue neix per crear un nou estil per a tu. L’ideal per un ambient, un moble creat de fustes naturals, amb un acabat artesanal però amb un disseny i uns acabats sofisticats per als nous temps. Recorre les diferents formes, colors, acabats i texturats que han seleccionat per a crear el seu nou catàleg.

Divogue fa que quan triïs un moble, sigui un producte natural, amb la màxima atenció i que es preocupa pel medi ambient. Compten amb un catàleg amb una varietat de mobles per dormitoris i de menjador.

Divogue | Marques de mobles de Mobles Güell

Amb Divogue sent i percep la bellesa de la modernitat i a la vegada rodejat de materials nobles, fustes naturals i acabats artesanals, una exquisidesa pels amants de l’autenticitat.

Descobreix les seves tres col·leccions de mobles: Veneto, la moderna distinció; Estoril, un nou estil i actual que omple d’aire fresc la teva llar i per últim Sajona, un pas endavant a les formes més actuals.

En conclusió, les peces de mobles de Divogue, no deixa indiferent a ningú. Descobreix les seves col·leccions a la seva pàgina web. Si voleu saber més sobre aquesta marca, inspiració o saber més informació, no dubteu en visitar la seva pàgina web: Divogue

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.