DOIMO SALOTTI

La sala d’estar més famosa d’Itàlia

Doimo Salotti va ser fundada el 1968 i compta actualment amb més de 50 anys d’experiència en el món del moble entapissat. Van començar la seva trajectòria en el secor del moble amb una història que ha estat marcada per un desenvolupament constant i equilibrat, que ha portat a l’empresa a arribar a una posició de lideratge, tant pel seu potencial productiu com per la seva configuració comercial.

Tenen la planta de producció ubicada a la província de Treviso a Mosigno di Moriago della Battaglia, amb una superfície de 25.000 metres quadrats. Sofàs de tela, cuir, sofà llits, butaques, complements de decoració i complements per a la llar que decoren el saló modern amb línies refinades i elegants, assegurant l’atenció del detall i l’ull per a les tendències de la vida moderna.

Doimo Salotti | Marques de mobles de Mobles Güell

Com a resultat de l’experiència i passió que obtenen, asseguren la qualitat dels materials exclusius dels seus mobles i solucions dissenyades amb la màxima atenció per a cada detall. A més a més de trobar mobles i expertesa en els seus mobles, trobaràs una infinitat de tips perquè la teva estanca sigui perfecta al detall, combinant cada una de les peces de l’habitació.

Tenim la sort de poder comptar amb uns mobles d’una qualitat excepcional i a més a més amb un ampli catàleg d’estils, colors i tipus diferents. Per exemple tipus de sofàs en forma de “L”, modulars, estils moderns, clàssics, materials de tela, de cuir…

Trobar el teu moble ideal de la marca Doimo Salotti està gairebé assegurat.

Si voleu saber més sobre aquesta marca, inspiració o saber més informació, no dubteu en visitar la seva pàgina web: Doimo Salotti.

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.