Dunna

DUNNA

Tradició, creativitat i amor pels detalls


Retrospectiva basada en l’evolució de l’artesania valenciana. Trajectòria iniciada per Francisco Església Galindo el 1921, aquells fonaments van conformar l’actual Dunna el 1988. Trenta anys oferint solucions de mobiliari duradores.

El nostre equip Dunna és, actualment, una sinergia de realitats que es complementen i s’enforteixen. Guiades per una generació de mans expertes que representen la tradició, el mestratge i el profund amor pel detall, estimulades per una nova generació fresca i dinàmica, amb una enorme qualitat tècnica que ens empeny a realitzar productes propers i de qualitat.

Els productes són concebuts en un marc plural, en el qual tenen cabuda l’artesania, la tècnica, la innovació i la creativitat.

Entenen que les cadires i taules no han de respondre únicament a una necessitat, sinó replicar la il·lusió d’un nou començament. Per això, i en contacte amb els nostres clients, realitzen productes equilibrats i flexibles, amb un alt grau de personalització gràcies a l’àmplia gamma d’acabats i entapissats, perquè cada persona és única i els seus gustos també.

Si voleu saber més sobre aquesta marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: http://www.dunnasilleros.es/

    TOP