Ebanisteria

LA EBANISTERIA

LA EBANISTERIA : Volem fer-te somiar!


L’origen de l’Ebanisteria va ser en un taller creat l’any 1968 a Talavera de la Reina. El nom de l’empresa va ser originàriament el del seu fundador Felipe Sánchez Vázquez, ebenista d’esperit emprenedor que aviat va aconseguir fer-se un renom fabricant mobles a mesura, des d’exquisides boisseries amb les més variades fustes i xapes, fins a dormitoris d’estil modern.

Uns anys més tard, la segona generació passa a formar part de l’equip aportant una nova visió a l’empresa. El taller ràpid es converteix en una fàbrica i les seves creacions comencen a estar presents en botigues de tot el territori nacional.

A mitjans dels anys 90, s’inaugura part de la fàbrica actual. S’incorpora la maquinària més moderna que conviu amb experts ebenistes per a crear la perfecta simbiosi entre tradició i tecnologia. Sorgeixen noves idees i col·leccions, que molt aviat conquisten el mercat amb els seus originals dissenys i nous acabats. Avui L’Ebenisteria està present en més de 30 països i participa en les fires europees més importants del sector del mobiliari.

En la seva àmplia varietat de productes hi trobareu peces úniques i irrepetibles, a més ofereixen la màxima qualitat i atenció a tots els detalls en cada una de les seves obres, gràcies al seu gran equip de professionals del sector del moble.

L’empresa també destaca per la preocupació pel planeta, per aquest motiu els seus mobles estan dissenyats amb peces reciclables que respectin l’entorn.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: http://laebanisteria.com

    TOP