Emede

EMEDE

Riquesa en els acabats


Emede és una empresa fundada l’any 1980 com a conseqüència de la iniciativa empresarial i la visió de tres professionals amb experiència en el sector del moble, els germans Jordi i Alberto Marcoval Domènech i Juan Sabater Salom, que es dedica al disseny i la creació de mobles.

Les seves peces de mobiliari destaquen per la riquesa dels seus acabats i perquè disposen de diferents mides i dimensions per adaptar els mobles a qualsevol espai de la teva llar i facilitar la organització dels espais. Dissenyen mobles que funcionin com a peces decoratives amb un gran estil i també amb una màxima utilitat, funcionalitat i duració.

Un dels seus productes estrella són els dormitoris de disseny, que destaquen per la seva qualitat, disseny i resistència. Així mateix, es pot combinar els llits amb la varietat de  complements dels que disposen, com les tauletes de nit, les còmodes, els escriptoris i els miralls. Un altre dels productes que els identifica són els armaris, que destaquen per la seva modularitat, igual que en els armaris de portes batents i vestidors. Els materials d’última generació que utilitzen a Emede, van des de melamines d’alta densitat, laminatges d’altes prestacions, cristalls de seguretat i xapes naturals, que permeten una personalització total de l’estètica dels armaris.

Per últim, els aparadors destaquen pels elements diàfans de fusta i de cristall, que aporten un plus de qualitat i de contrast. Els sistemes de farratges utilitzats en les composicions permeten anivellar perfectament les composicions d’aparadors, així com disposar de la màxima utilitat dels elements de calaixos i portes.

L’estil de mobiliari modern destaca entre la seva col·lecció de projectes. Vesteixen els seus mobles d’una estètica moderna que els converteix en peces senzilles i elegants que destaquen per la seva racionalització i per la seva funcionalitat, ja que són capaços d’aprofitar perfectament qualsevol espai. Aportant d’aquesta manera una diversitat de solucions per a tots els usuaris.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: https://www.emededesign.com/

    TOP