GARCIA SABATÉ

Elegància amb un toc de modernisme

Garcia Sabaté va ser fundada fa més de 70 anys, que els seus mobles expliquen una història amb un recorregut d’artesania i tradició nacional unit amb el disseny i la modernitat. Tenen una filosofia i una identitat que traslladen a cada una de les seves peces.

Són una empresa que dissenya i fabrica una àmplia gamma de mobles per la llar, guardant especial atenció del producte en cada una de les seves etapes: des del disseny de la peça fins al producte acabat final. Es tracten de peces funcionals modernes, cada una d’elles amb una història darrere seu. Mobles amb cor.

Garcia Sabaté | Marques de mobles de Mobles Güell

Les seves peces inspiren confort i elegància, creant una estància 100% funcional. Per exemple combinant una taula de menjador, una llibreria i unes cadires amb l’opció de personalitzar els estils i acabats. Tenen una àmplia varietat de mobles moderns amb els que gaudir d’un espai de relax i confort on l’harmonia i l’equilibri són la seva senya d’identitat.

Per una banda Garcia Sabaté inclou l’elegància dels mobles amb un toc de modernisme, mobles que dóna un aire peculiar a qualsevol ambient. Fabrica i dissenya mobles per a menjadors i salons i per una altra banda mobles per al dormitori.

Si voleu saber més sobre aquesta marca, inspiració o saber més informació, no dubteu en visitar la seva pàgina web: Garcia Sabaté.

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell. 

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡