Hidraulik

HIDRAULIK

Catifes i rajoles


Hidraulik és una empresa referent de Barcelona, apassionada pels terres hidràulics. La marca ofereix la combinació de disseny i funcionalitat recreant rajones clàssiques i modernes en un fi material sintètic amb propietats avançades.

Entre tots els seus productes hi podem trobar catifes, camins i individuals de taules, així com rodals amb estètica modernista però també amb la col·laboració de joves dissenyadors contemporanis.
Hidraulik neix en un escenari de recuperació de l’estètica de la rajola modernista.

Amb el temps ha anat creixen una renovada sensibilitat cap a la vella rajola hidràulica. Un nou públic coneixedor i admirador dels dissenys de l’època daurada ha permés tornar a posar-les en valor. Han aparegut alguns nous elaboradors de rajoles, que a petita escala i artesanal recuperen la fabricació de models basats en la tradició estètica de la rajola modernista.

En aquest context apareix Hidraulik, una proposta que té com a valor principal la combinació de disseny i funcionalitat; una recreació del atractiu aspecte de les rajoles hidràuliques aplicat a una fina catifa de material sintètic i propietats molt avançades.

Si voleu saber més sobre aquesta marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: https://hidrauliktiles.com

    TOP