Hidraulik

Catifes en forma de rajoles.

Hidraulik és una empresa de Barcelona pionera en la creació de catifes viníliques. Una nova categoria de catifes adaptades al segle XXI, que permet donar un nou estil a la llar en un tancar i obrir d’ulls. Des de 2015 ha estat repercussiva de reproduir rajoles hidràuliques en un fi material sintètic, creant una tendència imparable.

Hidraulik ha estat la primera marca espanyola en dissenyar i comercialitzar catifes viníliques imitant les rajoles modernistes. Els seus dissenys són fidels a les formes i als colors més tradicionals. Els seus materials són d’alta qualitat, dissenyats a Barcelona i produïts a Europa.

Hidraulik

Tots els productes de la marca Hidraulik compten amb les millors qualitats del mercat i amb les millors característiques. Materials d’alta qualitat, permeten una facilitat de netejar amb la teva minyona o amb el robot aspirador, és de faci’l instal·lació i aïlla del fred, són impermeables i antilliscants.

Dissenyats a Barcelona i produïts a Europa.

Disposen d’una àmplia gamma de productes amb el que compten de catifes viníliques, cobretaules, estors i tota mena de mantells per sobre la taula amb diferents estils i colors.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu a visitar la seva pàgina web: Hidraulik