Inardemu

INARDEMU

Essència i encant


Inardemu és una empresa dedicada a la fabricació i disseny de mobles fundada l’any 1975. Tot i els anys que han passat, la marca manté la mateixa il·lusió i passió per aquest projecte que quan es van endinsar en el sector del moble. La seva llarga trajectòria i experiència, l’han convertit en un referent a nivell nacional

Totes les seves col·leccions estan pensades per satisfer les necessitats dels usuraris, per aquest motiu el seu objectiu és aportar solucions per crear productes que cobreixin tots els desitjos dels clients acompanyades d’un disseny excel·lent i realitzades amb la màxima cura.

Els materials que utilitza aquesta marca en la producció dels seus mobles, són les fustes nobles que podem trobar al mercat, com el cirerer i el noguer, incorporant contínuament nous dissenys de producte sense perdre l’essència i l’encant d’aquest valuós material. Els seus professionals artesans, s’ocupen d’adaptar els mobles a les idees del client, cuidant sempre tots els detalls i oferint col·leccions que ofereixen un disseny elegant, una gran versatilitat i una exclusiva atenció als detalls.

Per poder deixar els mobles en perfecte estat, incorporen uns tipus de anivelladors interns triats per cada peça.

Entre tota la seva amplia gamma de mobles, podem trobar una varietat de peces per als menjadors, salons, dormitoris i auxiliars, tots els elements indispensables per omplir la vostra casa. Els mobles dissenyats per Inardemu parteixen d’un estil clàssic, peces d’incomptable valor i elegància, capaces d’aportar calidesa i confort a qualsevol racó de la llar. El magnífics mobles d’Inarmedu aportaran un toc més personal a la vostra estància, creant un ambient amb una gran personalitat amb tocs contemporanis afegits.

El disseny dels seus productes i els materials utilitzats en el procés de creació creen una atmosfera de bellesa i distinció ideal per les persones que busquin ambientar la seva casa amb aquest estil tant acollidor.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: http://www.inardemu.com/

    TOP