Industrias Rodrigo

Mobles de qualitat i disseny impecable.

Industrias Rodrigo t√© origen com empresa l’any 1989 per Luis Rodrigo amb una √†mplia experi√®ncia en el sector i qui va ser el fundador d’Industrias Rodrigo amb una clara missi√≥: oferir qualitat en els seus mobles, valor, estalvi i un immillorable servei a tots els seus clients.

S’ubiquen a la terra de pinares, prov√≠ncia de Segovia, amb el millor valor hum√† de la comarca que els ha perm√®s treballar millorant la qualitat i sempre respectant el medi ambient i la cultura que els ha vist cr√©ixer.

El dia d’avui, la millora cont√≠nua d’Industrias Rodrigo ha aconseguit tenir la marca de garantia en els seus productes i clients.

Industrias Rodrigo

Industrias¬†Rodrigo igual que els seus prove√Įdors¬†i¬†col¬∑laboradors¬†compleixen¬†els m√©s exigents¬†est√†ndards¬†i certificacions¬†mediambientals, fruit del seu complet comprom√≠s amb la sostenibilitat dels seus¬†processos¬†de producci√≥ de l’empresa i els seus productes. El medi ambient i la qualitat s√≥n els seus punts forts i no escatimen en detalls per aconseguir la perfecci√≥ en els seus mobles.

Disposen d’una √†mplia gamma de productes de mobiliari infantils i juvenils i igual que dormitoris, armaris i vestidors.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu a visitar la seva pàgina web: Industrias Rodrigo