Industrias Rodrigo

Mobles de qualitat i disseny impecable.

Industrias Rodrigo té origen com empresa l’any 1989 per Luis Rodrigo amb una àmplia experiència en el sector i qui va ser el fundador d’Industrias Rodrigo amb una clara missió: oferir qualitat en els seus mobles, valor, estalvi i un immillorable servei a tots els seus clients.

S’ubiquen a la terra de pinares, província de Segovia, amb el millor valor humà de la comarca que els ha permès treballar millorant la qualitat i sempre respectant el medi ambient i la cultura que els ha vist créixer.

El dia d’avui, la millora contínua d’Industrias Rodrigo ha aconseguit tenir la marca de garantia en els seus productes i clients.

Industrias Rodrigo

Industrias Rodrigo igual que els seus proveïdors i col·laboradors compleixen els més exigents estàndards i certificacions mediambientals, fruit del seu complet compromís amb la sostenibilitat dels seus processos de producció de l’empresa i els seus productes. El medi ambient i la qualitat són els seus punts forts i no escatimen en detalls per aconseguir la perfecció en els seus mobles.

Disposen d’una àmplia gamma de productes de mobiliari infantils i juvenils i igual que dormitoris, armaris i vestidors.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu a visitar la seva pàgina web: Industrias Rodrigo