Industrias Rodrigo

INDUSTRIAS RODRIGO

INDUSTRIAS RODRIGO: Disseny de mobles d’estil juvenil


Industrias Rodrigo, va néixer l’any 1990 com una empresa de fabricació i disseny de mobles d’estil juvenil. Des dels seus inicis, van apostar per la qualitat dels seus productes i pel disseny més acurat. És per aquest motiu, que contínuament estan desenvolupant noves idees, introduint nous materials i millorant el seu procés productiu, sempre tenint les més avançades tecnologies al seu costat.

L’objectiu principal d’Industrias Rodrigo, sempre ha sigut aprofitar al màxim tots els espais destinats als dormitoris d’estil juvenil, combinant-los amb un disseny elegant, modern, amb moltes combinacions de colors i teixits, i que sobretot puguin satisfer totes les necessitats i preferències del client.

Anys de coneixement, ens permeten afirmar que aquesta gran marca té un univers de possibilitats, tant per grans com per petits. Diferents fustes, colors i combinacions per adaptar-se als gustos de qualsevol persona. Possibilitat de treballar amb 6 gruixos diferents: de 6mm 10mm 19mm 35mm 45mm i 55mm. Cantells acabats amb PVC de 1.2mm i farratges amb retenció i/o fre.

Dormitoris de matrimoni, dormitoris juvenils i infantils, i armaris a mesura per la vostra habitació, són molts dels productes dels que disposa aquesta marca. Industrias Rodrigo us aporta una amplia varietat de solucions poder moblar el vostre dormitori i aconseguir un espai que respiri elegància i funcionalitat per tots els cantons.

A Industries Rodrigo trobareu tota la inspiració i les idees necessàries per prendre les millors decisions respecte a la decoració dels dormitoris dels vostres fills, creant espais únics i d’allò més acollidors.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: http://www.industriasrodrigo.com/

    TOP