Jayso

Mobles de ferro i forja.

Jayso és un fabricant nacional de mobiliari especialitzat en la Forja, que realitza una àmplia varietat de mobles per vestir la llar com un vestit de mida. El seu darrer catàleg és el resultat del treball expert i meticulós d’artesans de forja i dissenyadors, per a aconseguir una àmplia varietat de mobles innovadors i contemporanis.La marca destaca per ser respectuosa amb el medi ambient. Tots els seus productes es realitzen amb matèries primeres naturals de primera qualitat,totalment reciclables i respectuoses amb l’entorn. Així mateix els doten de tractaments anticorrosius que els fa atractius, duradors i resistents al pas del temps.

Jayso | Marques de mobles de Mobles Güell

Entre els seus productes podem trobar menjadors i salons, mobles nobles i càlids, actuals i nous, funcionals i per a qualsevol ambient. Dormitoris, l’elit del moble de forja, estil i tradició, confort i adaptació a qualsevol estada. Mobles per la terrassa i el jardí, la gamma acuradament seleccionada per a aquests entorns d’exterior, tractats especialment per a suportar la intempèrie i acabats amb colors i materials perfectes per a l’aire lliure.

Com a empresa artesanal, tenen l’orgull de comptar amb la certificació artesanal de mobles de forja, reforçant un cop més el seu esperit de peça única creada a mà i amb caràcter propi, ja que cada peça és única i particular. A Jayso saben satisfer les necessitats dels nostres clients, i per aquest motiu s’adapten a gustos, colors, mesures especials i fins i tot poden arribar a crear les seves pròpies creacions, tot sempre sota petició i estudi previ del client.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: jayso.net/shop/

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.