GRASSOLER

Sofàs de gran qualitat i disseny

Grassoler és una empresa familiar creada l’any 1960 dedicada al disseny i fabricació de mobiliari. Des de la seva creació, va apostar per la continua innovació dels dissenys i la alta qualitat en la fabricació dels seus sofàs. Aquest objectiu principal s’ha mantingut durant més de 48 anys, fins a construir una de les firmes més reconegudes en el sector dels mobles i la decoració.

Des dels seus inicis, van començar a utilitzar el ferro com a material principal en les seves construccions, ja que aquest proporciona resistència, duresa i durabilitat a les peces. El ferro laminat, allarga la vida del sofà ja que té la capacitat d’absorbir els cops i els impactes. Cal que també destaquem, que aquest material es pot reciclar un cop ja no es pugui utilitzar més, cosa que demostra que aquesta marca està molt conscienciada amb la importància de la sostenibilitat i del respectar pel medi ambient.

Els sofàs, el producte estrella de Grassoler, neixen per la unió d’una gran qualitat en la fabricació del producte, un disseny precís i un servei de comoditat i confort, que permeten crear peces que es conserven al llarg del temps fins a convertir-se en autèntics clàssics.

Grassoler | Marques de mobles de Mobles Güell

Els seus mobles s’inspiren en estils nòrdics i escandinaus. Aquests tipus d’estils es basen en el minimalisme i la combinació de mobles dissenyats amb a partir d’unes línies molt senzilles i depurades fabricats amb fustes de noguera o teka amb lacats blancs, i els teixits amb tonalitats clares

 Existeix una concepció racional de l’espai, per tant es busca aprofitar tots els racons de la sala. Amb aquest estil, s’aconseguirà vestir la llar amb tocs d’elegància i un aire retro.

La gran trajectòria de la marca ha originat que es converteixi en la marca amb més prestigi dintre del sector mobiliari en el mercat nacional.   

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.grassoler.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.