Kitmobel

Especialistes en mobiliari d’oficina

Kitmobel, fundada el 1945 com a taller de fusteria i actualment una marca especialitzada en la fabricació de prestatgeries en sistema kit, la nova tendència del nord d’Europa. Situada a Igualada, la marca compta amb més de 600 referències, mobles d’oficina, taules i cadires pensades perquè la comoditat sigui el més important; i mobles de dormitori, com a armaris i vestidors.

El 2004 introdueixen una actualització de mobiliari, disseny i nous acabats perquè la imatge i la filosofia de la marca vagi d’acord. Són una secció de mobles dissenyats per adaptar-se a qualsevol espai amb un grau de funcionalitat molt elevat que combina la fusta amb l’alumini anoditzat. Una sensació d’amplitud a petites habitacions.

Kitmobel | Las mejores marcas de muebles

Els mobles que ofereix Kitmobel són variats, des de vestidors, mobles d’oficina fins a estudis. Espais de treball a la llar adaptats a tot tipus de sales.

El seu estil és essencialment modern i sobri, sent el seu punt fort la funcionalitat de les oficines i armaris a mida. Compten amb un gran grama de mides i colors per donar possibilitats i solucions.

Considerem que la marca és perfecta per a tots els que busquen funcionalitat i practicitat a la seva oficina a casa. Per això i per molt més t’animem a fer una ullada als mobles Kitmobel.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu a visitar la vostra pàgina web: Kitmobel

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡