La ebanisteria

L’essència de crear peces úniques

L’origen de La Ebenisteria és un taller creat el 1968 a Talavera de la Reina. Felipe Sánchez Vázquez, ebenista d’esperit emprenedor que aviat va aconseguir renom fabricant mobles a mida, des exquisides boisseries amb les més variades fustes i xapes, fins dormitoris d’índole moderna.

A mitjans dels 90, s’inauguren part de la fàbrica actual. S’incorpora la maquinària més moderna que conviu amb experts ebenistes per crear la perfecta simbiosi entre tradició i tecnología. On surgeixen noves idees i col·leccions, que molt aviat conquisten el mercat amb els seus originals dissenys i nous acabats.

Avui La ebenisteria està present en més de 30 països i participa en les fires europees més importants del sector hàbitat.

la ebanisteria

La filosofia de La Ebanisteria és crear peces úniques i irrepetibles cuidant la màxima qualitat i atenció al client. No han canviat la seva idea inclús en el seu trionf d’estar en el mercat internacional segueixen amb el seu lema. Una declaració senzilla però carregada de significat i passió que ha impregnat en la creació de La Ebanisteria.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: La ebanisteria

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.