A.Brito Furniture

Un innovador concepte de mobles per la llar

A.Brito Furniture és un empresa dedicada al disseny i a la creació de mobiliari, fundada l’any 1970. Actualment, gràcies a la qualitat dels seus productes i la innovació continua dels seus projectes, s’ha convertit un referent en el mercat del mobiliari. Una empresa dinàmica, de prestigi i amb una forta presència internacional, que s’ha acabat convertint en un projecte sòlid i amb un gran futur per endavant, a causa del seu compromís, la qualitat de les seves matèries i per la seva dedicació i servei constant cap als seus clients.

Aquesta marca destaca per la selva amplia gamma de col·leccions de mobles per la llar, que creen a través de conceptes innovadors i modulars que els hi permeten el llançament de mobiliari d’estil contemporani i actual. Totes les seves peces han sigut decisives per consolidar la marca com a líder en el sector del moble.

Entre tot el conjunt de mobiliari del que disposen, podem trobar tres marques que els identifiquen:

Abrito Furniture | Marques de mobles Mobles Güell

Brito's

Conjunt de col·leccions ideades per a salons, menjadors i habitacions, que satisfan totes les necessitats que pugui tenir l’usuari que busca un moble funcional però al mateix temps amb un disseny original, sense renunciar a les noves tendències i a un bon preu.

EMMEBE

Un conjunt de col·leccions que marquen tendència, pel magnífic disseny dels seus acabats de gran qualitat. Aquesta varietat de mobles cobreix cadascuna de les necessitats dels usuaris, des de la col·lecció Ginza Neo per a salons i menjadors, fins a la col·lecció Select per habitacions, que vestiran la vostra llar de mobiliari funcional i amb molt de caràcter.

FULLDRESS

En aquesta última col·lecció podem trobar disseny més actuals, funcionals, simples i versàtils, que combinen mobles ambientats en l’estil contemporani que faran de la vostra llar un espai ple de llum, estètica i comoditat.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: http://www.aabrito.com/ 

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.