Llas

Mobles amb estil i personalitat. 

Llas és una empresa productora i dissenyadora de mobiliari, amb més de 25 anys d’experiència en el sector del moble, fundada l’any 1985. L’empresa neix amb l’objectiu de crear productes amb un estil i una personalitat molt pròpia, però sempre respectant la relació qualitat-preu en tots els seus productes. La unió dels seus coneixements, juntament amb l’adaptació a les més avançades tecnologies, converteixen a LLAS en una empresa pionera en la innovació d’acabats, la majoria fets a mà, que han acabat creant tendència. Aquesta marca és reconeguda, principalment, per la creació de productes pels menjadors, els dormitoris i els salons.

Llas | Marques de mobles de Mobles Güell

L’estil de mobiliari de la marca és molt extens, podem trobar des de mobles ambientats en l’estil més clàssic, que destaquen pel seu caràcter, per la bellesa dels seus acabats i pels materials nobles com els lacats especials i els detalls com incrustacions de Swarovski, amb els que treballen. Aquest estil és la millor opció per les persones que busquen peces úniques d’ebenisteria que aportin distinció i elegància, combinant-les amb colors clars perquè sigui el moble el que tingui més protagonisme a la vostra llar.

També hi podem trobar col·leccions inspirades en l’estil més modern, que combinen perfectament la tradició amb un disseny més actual. És una opció ideal per deixar anar la nostra creativitat i per crear un espai fresc, on regni la il·luminació, la funcionalitat i la senzillesa.

Per cobrir tota la demanda i exigències dels seus clients, LLas va dividir les seves col·leccions en diversos estils ben diferenciats, de manera que tothom trobes l’estil amb el que es sentis més identificat i d’aquesta manera es poguessin satisfer diferents necessitats i preferències.

D’aquesta marca, s’ha de destacar l’alta qualitat dels seus productes i els seus increïbles entapissats que trenquen amb la moderació i creen una estètica molt més original.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.llass.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell. 

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡