Loyra Clas

Estil clàssic marcat per les línies rectes.

Loyra Clas és el nom que donem a la nova línia de productes de Loyra. Hem pujat al tren de l’avantguarda amb el valuós equipatge de la nostra experiència, tecnologia, personal qualificat, qualitat i vocació de servei. El resultat és la nostra interpretació de l’exclusivitat i l’elegància en un hàbitat funcional de línies innovadores totalment personalitzables.

Loyra és una empresa valenciana ubicada a Alcàsser, dins el cinturó industrial que envolta la ciutat de València. Fundada el 1996 com a evolució d’una petita empresa familiar arrelada a la tradició de fabricació de mobiliari per a la llar, actualment compta amb 11000 m2 d’instal·lacions on es combinen tècniques artesanals amb la més avançada tecnologia.

Loyra Clas | Marques de mobles de Mobles Güell

Loyra Clas és una de les dues línies de Loyra: una línia contemporània que aposta per un públic de gust clàssic però renovat pel marcat caràcter actual que aporten les línies rectes de les col·leccions.

Els productes de Loyra són íntegrament fabricats a Espanya, garantint des de la selecció de les millors matèries primeres, la instal·lació de les ferramentes de major prestigi o els seus acabats d’alta gamma, fins al més exigent control de qualitat i servei post venda.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web:  Loyra Class

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.