Loyra Time

Exclusivitat i elegància. 

Loyra Time és el nom que donem a la nova línia de productes de Loyra. Hem pujat al tren de l’avantguarda amb el valuós equipatge de la nostra experiència, tecnologia, personal qualificat, qualitat i vocació de servei. El resultat és la nostra interpretació de l’exclusivitat i l’elegància en un hàbitat funcional de línies innovadores totalment personalitzables.

Loyra és una empresa valenciana ubicada a Alcàsser, dins el cinturó industrial que envolta la ciutat de València. Fundada el 1996 com a evolució d’una petita empresa familiar arrelada a la tradició de fabricació de mobiliari per a la llar, actualment compta amb 11000 m2 d’instal·lacions on es combinen tècniques artesanals amb la més avançada tecnologia.

Loyra Time | Marques de mobles de Mobles Güell

Loyra time és una de les dues línies de Loyra: una línia de disseny innovador que respira originalitat i solucions avantguardistes per a la llar.

Els productes de Loyra són íntegrament fabricats a Espanya, garantint des de la selecció de les millors matèries primeres, la instal·lació de les ferramentes de major prestigi o els seus acabats d’alta gamma, fins al més exigent control de qualitat i servei post venda.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.loyratime.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell. 

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡