Loyra

LOYRA

Modernitat i formes pures


Loyra és una empresa valenciana fundada l’any 1996, dedicada a la fabricació i disseny de mobles situada a l’Alcàsser. Aquesta marca, va començar com una petita empresa familiar que es dedicava a al fabricació de mobiliari per la llar i que gràcies a la seva gran evolució i trajectòria, avui en dia compta amb 11000 m2 d’instal·lacions on es combinen tècniques artesanals amb la més avançada tecnologia i un equip de professionals altament qualificats, per aconseguir el màxim grau de qualitat del producte.

Les col·leccions de Loyra busquen que tots els seus productes satisfacin les necessitats tan estètiques com funcionals dels seus clients, per aquest motiu la marca divideix la seva oferta en dues grans línies. Una línia contemporània que aposta per un públic de gust clàssic, però renovat pel marcat caràcter actual. Per aquest motiu disposen d’una varietat de mobles que aporten calidesa, confort i elegància a qualsevol espai de llar.

D’altra banda, hi podem trobar una línia de disseny innovador basada en l’originalitat i en l’estil avantguardista. En aquest cas, es busquen mobles d’estil modern en formes pures i fetes de fusta per combinar amb colors vibrant i crear èmfasis en l’ambient. Aquest tipus de decoració es ideal per les persones que desitgen que una casa ben il·luminada, amb estil i funcionalitat.

Com es pot apreciar en la seva varietat de productes, les dues línies de disseny cobreixen diferents conceptes estilístics, amb l’objectiu de satisfer les diferents demandes i preferències dels usuaris, però sempre conservant la màxima qualitat en totes les seves peces.

Els productes de Loyra s’han fabricat íntegrament a Espanya, garantint la selecció de les millors matèries primes, la instal·lació dels farratges de major prestigi i uns acabats d’alta gamma. En ells podem trobar múltiples opcions quant a mides, acabats, complements i solucions que es convertiran en diferents propostes destinades a aconseguir una casa exclusiva i funcional.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: http://www.loyramobiliario.com/

    TOP