BACHMANN

Solucions tecnològiques per la llar

La història de Bachmann, comença a Stuttgart i es caracteritza per la seva base familiar i, en igual mesura, per un continu desenvolupament, creixement i orientació fins als seus valors. Bachmann va passar de ser una agència comercial anomenada Swabian a ser una empresa amb presència internacional que desenvolupa, produeix i comercialitza ella mateixa en diferents àmbits.

El que trobareu a Mobles Güell serà productes i solucions digitals d’alt valor, com equips flexibles per a l’oficina, panells de connexió de la taula i altres productes tecnològics per fer-te més fàcil la connexió a la teva llar: panells de connexió, tecnologia per a xarxes i medis, làmpades, accessoris electrotècnics, braç per monitors i molt més.

BachMann | Marques de mobles de Mobles Güell

És coneguda en el sector de l’electrotècnia com a proveïdor d’endolls de disseny, PDU intel·ligents i solucions digitals. El seu objectiu és oferir un valor afegit superior i llançar innovacions.

Els productes de Bachmann poden utilitzar-se de manera versàtil. Els seus àmbits mostren possibles escenaris d’un, però és que, a més els productes sempre facin bona impressió.

 

Si voleu saber més sobre aquesta marca, inspiració o saber més informació, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.bachmann.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell. 

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡