Movint

Dissenys sense límits

Movint és la marca pròpia de Mobles Güell, botiga de mobles a Tarragona. Disseny de mobiliari exclusiu i totalment personalitzable, amb línies sobries i modernes que transmeten calidesa i comfort; materials i estructura de primera qualitat que garanteixen resistencia i durabilitat; acabats a mida i dissenys modulars que s’adapten perfectament a tots els espais.

La marca neix amb la voluntat de crear mobles que destaquin per la seva funcionalitat i el seu disseny tan especial. Peces que s’adapten a les necessitats dels usuaris i a les noves tendències en disseny d’interiors.

Movint neix de la suma de dos dels conceptes fonamentals de Mobles Güell: mobles des de 1820. Movint. Movint és l’escència de Mobles Güell materialitzada amb peces de mobiliari úniques, distribuïdes únicament a les nostres botigues oficials i fetes a mida segons les necessitats de cada client.

Movint

Els nostres disseny són sobris, amb personalitat, diferenciadors, personals, atemporals, però sempre donen les solucions de mobiliari que el client necessita, res és gratuït, tot s’aprofita, cada racó de la seva llar es pot aprofitar, es pot solucionar, es pot embellir. Fem tot el que sigui possible per complir amb els desitjos del client.

Materials com la fusta, les fibres vegetals o el lli són materials naturals que aporten calidesa, equilibri i personalitat a la llar, al mateix temps que respecten el nostre planeta.

Si és el que esteu buscant, a Movint dissenyem i fabriquem els nostres mobles amb materials naturals de primera qualitat, que faran de la vostra llar un espai il·luminat i amb harmonia amb els altres elements de la casa.

Som experts en crear peces a mida dels teus desitjos i necessitats. Nosaltres t’assessorarem i t’ajudarem a crear el moble ideal per la teva llar. Creant mobles a mida aconseguiràs més espai, més ordre i un estil únic per casa teva. Hi ha moltes cases en les que podem trobar un racó amb el que no sabem que fer, són petits espais que poden donar molt de si, ni us imagineu el que podeu guardar en 30 cm de profunditat!

Els nostres mobles són peces dissenyades amb materials d’alta qualitat i amb les tècniques més innovadores del mercat. Creem mobles amb caràcter i personalitat, que aposten per la funcionalitat i el disseny més exquisit.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: Movint

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell. 

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡