Mobles Ciurans

Disseny elegant, actual i modern

Mobles Ciurans, empresa fundada l’any 1925 per Ramón Ciurans, l’avi dels que són ara els actuals propietaris Elvira i Jaume Ciurans, es va convertir en la primera empresa en dedicar-se a la fabricació i disseny de mobles a La Garriga.

En els seus inicis, l’empresa es va dedicar exclusivament a la creació de dormitoris, però actualment també es dediquen a desenvolupar i fabricar diferents tipus de mobiliari per menjadors i dormitoris, oferint als seus clients uns mobles de disseny elegant, actual, modern i amb acabats de gran qualitat. Gràcies al seu creixement i evolució dins del sector del mobiliari, l’empresa disposa de la tecnologia més avançada per poder oferir els seus productes amb un gran control de qualitat durant tot el procés de fabricació.

Mobles Ciurans | Marques de mobles de Mobles Güell

Ciurans té la sort de comptar amb un excel·lent equip de professionals que fan possible la fabricació de mobles de gran qualitat i d’immillorable disseny. Actualment, l’empresa està instal·lant un sistema de producció anomenat Lena Management, que permetrà entregar al client el producte exacte que ha sol·licitat, amb totes les especificacions i detalls i amb la màxima rapidesa i el mínim consum de recursos. D’aquesta manera, es podran fer productes totalment personalitzats capaços de satisfer totes les exigències, necessitats i preferències dels usuaris.

Les seves col·leccions es basen en diferenciar-se de la resta, seguint les tendències i fer de cada espai un lloc únic. La sofisticació i l’elegància són algunes de les qualitats que desprenen les peces d’aquesta marca, sense oblidar que han sabut adaptar-se als canvis contínuament i evolucionar en cada moment.

La seva última col·lecció està inspirada en l’estil nòrdic, ideal per adaptar-se a qualsevol ambient.

Aquest tipus de decoració es basa en el minimalisme i en la utilització de la fusta com a material de referència, aportant un aire natural i fresc a la llar.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: moblesciurans.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.