Muba

Precupats pel descans dels infants.

Muba és una companyia familiar ubicada a Madrid que va néixer el 1976 i que actualment és una signatura de mobiliari infantil i juvenil d’alta gamma amb un estil molt cosmopolita.

A Muba projecten, dissenyen, fabriquen i venen una àmplia col·lecció amb una extensa gamma d’accessoris d’estil contemporani de mobiliari d’estil juvenil. Són especialistes en crear dormitoris juvenils, equilibrades, funcionals, modernes i amb gust que s’emmotllen al creixement dels nens.

Parteixen de la necessitat del client i s’adapten a cadascuna. Inspirant-se en lespai més important: el dormitori, amb un disseny molt particular. Net de línies i amb una gran qualitat dels materials.

Muba | Las mejores marcas de muebles

Els mobles que ofereix Muba són produïts a Europa i exclusivament per encàrrec. Disposen de mobiliari d’una qualitat premium en el disseny i elecció dels materials amb una gran varietat de possibilitats per personalitzar l’estada al màxim detall. A la seva web podeu veure’n la personalització, pensant en tots els detalls. I, si, al contrari, ja voleu veure una estada creada, podeu venir a les nostres exposicions de mobles i les trobareu.

La marca sap les necessitats dels més petits i els convida amb els seus mobles a seguir desenvolupant-se i a seguir la seva pròpia aventura, des dels seus escriptoris fins als dormitoris juvenils. Fabricants de somnis, que es poden trobar a Mobles Güell.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu a visitar la vostra pàgina web: Muba

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.