Muebles JJP

MUEBLES JJP

Ambients funcionals i acollidors.


Muebles JJP, és una empresa dedicada a la fabricació i disseny de mobles, que porten més de 20 anys marcant tendència entre les marques de mobles d’estil juvenil. La seva marca es composa d’una amplia varietat de mobles infantils i juvenils capaços de satisfer totes les necessitats dels usuaris, gràcies a les infinites opcions que ens presenten en els seus diferents catàlegs.

A Muebles JJP, podem trobar una infinitat de possibilitats de dormitoris juvenils amb un estil únic, a més de comptar amb tot tipus de productes per a la zona d’estudi dels nens, des de llibreries i armaris a mesura. Projectes que ajuden a optimitzar l’ús de qualsevol espai, ja que s’adapten a qualsevol obstacle arquitectònic. A més, els seus sistemes de llits amb baguls incorporats o llits cub, on poder emmagatzemar múltiples objectes, solucionen la necessitat de més armaris i calaixeres, d’una forma fàcil i eficaç, a part de facilitar els problemes d’espai que sorgeixen en moltes cases.

Pels dormitoris dels nens, un dels mobles estrella són les lliteres, amb un disseny atractiu i original, que compta amb diferents mesures pensades pels nens i perquè resulti d’allò més còmode fer el llit i recollir bé l’habitació. També es pot escollir de quina manera es vol configurar els llits, de manera que es puguin introduir diferents calaixos que aportin un plus d’emmagatzematge que tan necessiten les habitacions dels nens i també poder triar entre la diversitat de colors vius dels que disposen.

Es accessoris pels llits com les escaletes per pujar, els calaixos i els esglaons de fusta garanteixen la màxima seguretat per tots els petits. Tots aquets elements, aconsegueixen que es converteixi en un moble divertit i original.

Tots els mobles de JJP adapten el seu disseny i les seves dimensions a qualsevol espai de la teva llar, aconseguint ambients funcionals i acollidors.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: https://www.mueblesjjp.com/

 

    TOP