Natural

Cuidant tots els detalls

Des de Múrcia l’any 1988 es va obrir per primera vegada l’empresa Natural Mobiliari i actualment amb una llarga trajectòria vinculada al sector del moble, són distribuïdors dels millors fabricants del mobiliari. Són una empresa especialitzada en el moblament integral d’habitatges, instal·lacions i tot tipus d’espais.

Natural és una empresa dinàmica i emprenedora molt preocupada en la selecció permanent de mobiliari amb la màxima garantia i la millor relació qualitat preu.

El seu compromís amb els seus clients va més enllà de la venda de mobles, és important per ells el seguiment, els terminis d’entrega i en els perfectes acabats dels mobles.

Natural | Marques de mobles de Mobles Güell

S’identifiquen pels seus serveis. Compten amb professionals per assessorar-te en escollir el mobiliari més adequat per a la teva llar, sense cap cost es desplacen per poder realitzar-te un projecte a mida adaptat a les teves necessitats, s’encarreguen de la distribució i muntatge per professionals i els seus mobles tenen una garantia mínima de 2 anys.

En el seu catàleg de mobiliari podreu trobar una àmplia varietat de mobiliari de menjador, dormitoris, mobiliari juvenil, sofàs, taules i cadires, mobles auxiliars, dormitoris i mobiliari per la terrassa i el jardí.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: Natural

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.