Panamar

Múltiples possibilitats de decoració

Panamar és un excel·lent fabricant i dissenyador de mobles auxiliars d’estil clàssic, fundada l’any 1973. Tot el seu equip de professionals es dediquen a la creació de productes destinats a satisfer totes les necessitats dels clients, per aconseguir-ho utilitzen materials de primera qualitat, els avenços tecnològics combinat amb les tècniques més artesanes i els seus propis dissenys. D’aquesta manera, originen productes que destaquen per la seva excel·lència i la seva estètica. Aquesta empresa està avançant amb rapidesa a mercats exteriors, augmentant d’aquesta manera la seva presència en els sectors del mobiliari internacional.

Mobles Panamar confecciona tots els seus models amb els millors materials del mercat, com les fustes de cirerer, el noguer i el roure, combinant contínuament la tradició i el disseny per aconseguir la màxima qualitat en tots els seus productes. Tant els materials utilitzats com el procés de fabricació, compleixen totes les normatives a favor de la preservació del medi ambient.

Panamar

La extensa gamma de productes d’aquesta firma, fa que tot el seu mobiliari s’adapti a qualsevol ambient i decoració, des d’espais ambientats en l’estil més clàssic a accessoris que vesteixen les cases d’un estil d’allò més modern.

Els mobles clàssics aporten un caràcter i personalitat únics a qualsevol estància de la llar, a part de donar-nos múltiples possibilitats de decoració. Els materials amb els que estan compostes aquestes peces de gran valor, són perfectes per proporcionar aquella calidesa i confort que tan es busca a l’hora de vestir un espai. En canvi, la decoració amb mobles d’estil modern busca la funcionalitat i el disseny en cada racó de la sala, aportant estètica i essència a tot l’ambient.

Als anys 90, Panamar va crear la marca Finamar, dedicada únicament a la fabricació de mobles d’estil modern. D’aquesta manera podien satisfer les demandes i preferències dels seus clients més exigents, sempre sota la mateixa política de qualitat-preu en totes les seves peces d’indiscutible valor.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.panamarmuebles.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.