Pérez e hijos

Cadires, taules i butaques

Pérez e Hijos és una empresa fundada fa més de 40 anys, amb el propòsit de manejar la fusta artesanalment i crear dissenys de cadires innovadors, confortables i amb un disseny elegant i sofisticat per a fer de qualsevol ambient un lloc únic i acollidor.

L’empresa, des de l’inici, sempre va tenir un objectiu clau: convertir-se en una marca significativa a nivell mundial i oferir la millor qualitat i disseny en els seus productes a qualsevol part del món. Per a això, sempre han comptat amb els millors recursos humans necessaris per a dur a terme aquest propòsit seguint sempre els principis del fundador de la marca.

punt-mobles

Transcorregut el temps, l’empresa, no només s’ha fet gran en instal·lacions, comptant amb uns 6000 m2, sinó que també, ho ha fet en innovació tecnològica apostant per una producció més eficaç i precisa. Pérez e Hijos, ha revisat el seu catàleg i ha anat evolucionant cap a noves formes, nous models embolicats en un disseny contemporani i elegant tant per a la llar com per a contract, sense necessitat de fer cap modificació addicional en el seu disseny.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.perezehijos.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.