Perobell

Mobles amb bellesa atemporal

Perobell va ser fundada el 1978 i a base saber fer i passió pel disseny va aconseguir prosperar i evolucionar. A metamorfosar-se quan va ser necessari. A tornar a l’origen quan el temps ho va dictar.

L’estudi es va crear el 1984 al barri Gòtic de Barcelona, ​​i es va especialitzar en el disseny de mobiliari i il·luminació, la imatge visual dels seus productes i l’escenografia de diferents tipus d’esdeveniments. L’any 2007 l’equip es va traslladar a un nou espai a la Vila Olímpica de Barcelona amb vista al mar. “El nostre mètode de treball es caracteritza per una comunicació intensa entre l’equip i els seus clients durant tota la fase de disseny, des de la idea inicial fins al producte final, en un ambient distès i creatiu”.

Perobell | Las mejores marcas de muebles

Perobell ha sabut adaptar-se a les circumstàncies, construir un relat a llarg termini i recuperar la seva història. Una història en què l’amor al detall, al bé fet i la qualitat han estat el full de ruta a seguir. Una història que sempre ha estat marcada per la cerca de l’excel·lència.

Un sinònim de qualitat i fiabilitat. Una empresa que aporta solucions a l’habitat des de l’honestedat i la responsabilitat amb els recursos i la tecnologia. Perobell no busca produir seguint modes passatgeres i caduques, sinó peces de bellesa atemporal i eterna, de les quals el temps sap tractar bé. Sofàs i butaques que aportin diferenciació i practicitat a la societat.

Productes concebuts per durar, que viatgin en el temps amb els amos. Perobell creu en una manera de produir i créixer de forma lenta i sostenible com una manera de connectar amb els clients i proveïdors locals. PeroBell té un compromís amb el temps.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu a visitar la vostra pàgina web: Perobell

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.