Polodivani

POLO DIVANI

Marca italiana especialitzada en pells i tapisseries


L’any 2000 va néixer la firma Polo Divani, una marca italiana especialitzada en les pells i les tapisseries, que va començar a desenvolupar les seves pròpies col·leccions de sofàs. Amb el pas del temps i veient la demanda del mercat, l’empresa va començar exportar els seus productes a mercats estrangers, particularment al Regne Unit, ja que era el mercat europeu més gran per tapisseria italiana.

Polo Divani, s’inspira en tècniques artesanal en la creació de sofàs de pell. L’experiència d’aquesta marca italiana, per elaborar la fusta, les pells i els teixits, els ha permès crear sofàs autèntics i amb una gran resistència.

Els sofàs de pell, no són un simple moble sinó que s’acaben convertint en una peça més de decoració, que vesteix les llars d’elegància i sofisticació. No hi ha millor material per fabricar aquests sofàs que el cuir natural, ja que aporta una sensació de comoditat i confort, i a més tenen una estètica ideal. Són peces que donen molta vida a la llar, ja que canvien per complet l’aspecte de qualsevol espai. La pell d’aquests mobles en comparació amb altres materials, millora amb el temps, ja que el tacte es torna cada vegada més agradable i còmode.

Actualment, la utilització de sofàs de pell ha donat peu a la creació de nous dissenys que utilitzen colors més vius com el vermell i el verd, deixant enrere l’estil clàssic amb els que vestien aquests mobles i aportant modernitat a la llar.

Polo Divani és una marca que està contínuament buscant noves formes d’innovar en qualitat, estètica i comoditat. Evitant sempre els excessos d’estil en els seus projectes, i adaptant-se als requisits contemporanis de l’època, han creat productes que es basen en la sofisticació, les línies senzilles i la perfecció en els detalls, que originen mobles elegants i amb una essència innegable.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: http://www.polodivani.it/

 

    TOP