Polodivani

Disseny italià de sofàs i butaques

El Grup Polo va ser fundat en 1998 en Puglia en Altamura, en el cor del conegut districte industrial de mobles entapissats. En els dos primers anys d’activitat es dedica exclusivament a la producció per compte de tercers; més tard en 2000 va crear la marca POLODIVANI i va desenvolupar la seva pròpia col·lecció de sofàs. Immediatament va començar a exportar tota la producció a mercats estrangers, en particular a l’anglès, el primer banc de proves real de l’empresa i en aquest moment el principal mercat europeu de tapisseria italiana.

Panamar

L’atenció al detall, el refinament, les línies simples i rigoroses componen una mescla equilibrada d’elegància atemporal 100% Made in Italy. Amb l’objectiu constant de satisfer les necessitats d’un públic heterogeni i internacional, les propostes de POLODIVANI interpreten les tendències contemporànies de viure de la millor manera possible, generant aquesta idea de viure en la que el producte s’integra amb el context, transformant l’entorn en un lloc agradable per a “viure”.
POLODIVANI és present en el mercat nacional i internacional amb una àmplia xarxa de distribució, representant un punt de referència per a un públic que, a més de la qualitat i el confort, busca solucions que s’adaptin i satisfacin millor les necessitats dels diversos estils de vida.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.polodivani.it

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.