Punt Mobles

Dissenys senzills i únics

A Mobles Güell sempre us volem oferir la millor selecció de mobles per la teva llar i per tant estem sempre buscant les últimes tendències en decoració. Per aquest motiu, incorporem entre les nostres marques de mobles un catàleg molt especial amb una selecció de peces increïbles de la ma de Punt Mobles. Una marca fundada l’any 1980 a Valencia per dissenyadors de mobles.

Els productes de Punt Mobles són senzills i funcionals. Plens de sentit. Tots els seus dissenys, segueixen una línia contemporània i minimalista que neixen amb una funcionalitat determinada. En la seva àmplia varietat de peces sobren els ornaments. La seva simplicitat i senzillesa es converteixen en mobles ideals per les llars modernes, pragmàtiques i elegants.

punt-mobles

Entre els mobles d’aquesta marca podreu trobar tot tipus de dissenys per dormitori, sala o menjador. A més, també són perfectes per decorar restaurants i hotels, on el client busca qualitat i comoditat. La seva gamma de mobiliari destaca per la qualitat dels materials amb els que estan creats, la fusta de bogal i de roure i el vidre templat, entre d’altres. També agraden molt els seus acabats senzills que ajuden a exposar el caràcter elemental que ja tenen aquestes peces.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.puntmobles.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell. 

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡