Ramiro Tarazona

RAMIRO TARAZONA

Dissenys minimalistes


Ramiro Tarazona és una empresa nacional amb una llarga trajectòria en el disseny i fabricació de mobiliari per la llar, que es va consolidar com a referent a Espanya gràcies als seus dissenys basats en els conceptes del minimalisme i per la senzillesa dels seus models.

La seva idea de negoci es basa en decorar les llars a partir de dissenys inspirats en les tendències més actuals i modernes, i que destaquin per la seva funcionalitat, la qualitat dels seus materials i la seva resistència.

La marca s’especialitza principalment en la fabricació de taules i cadires, que destaquen per la seva qualitat i el disseny dels seus acabats. La seva extensa gamma de productes, es caracteritzen per les combinacions de metalls, vidres i ceràmiques en una múltiple varietat de colors, acabats i mides, que ajudaran al client a trobar l’estil que més concordi amb la seva llar. A més, els seu equip de professionals està contínuament cavil·lant i dissenyant nous productes que ressaltin per la seva originalitat i exclusivitat. D’altra banda, la demanda dels seus clients ha acabat provocant que estiguin en constant creació de nous productes, que marquin tendència i satisfacin les necessitats i les diferents preferències dels usuaris.

Les seves col·leccions de mobiliari es basen en l’estil minimalista, un tipus de decoració en que la presència d’elements sobrants, es redueix al màxim. Es busquen les línies senzilles, els colors bàsics i els teixits naturals, sense extravagàncies de cap tipus. Un estil, influenciat pel disseny tradicional de Japó, en el que gairebé no trobem mobles en les habitacions.

Aquest estil de decoració és ideal per les persones que busquen la senzillesa a la seva llar, i que troben l’elegància en les coses més bàsiques i funcionals.

Si el que voleu es vestir la vostra llar amb elements amb puresa que transmeten el mateix caràcter i personalitat que els seus propietaris, a Ramiro Tarazona trobareu tot el necessari per gaudir d’una casa completament minimalista.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: http://www.ramirotarazona.com/

    TOP