Rico Forte

Taules i cadires amb personalitat

Rico Forte és una empresa fundada durant els anys 80, que es dedica a la fabricació i el disseny de mobiliari. La innovació continua dels seus materials, l’alta qualitat en els seus productes i la satisfacció dels seus clients, han estat els objectius principals d’aquesta marca des del seu naixement.

Moguts per un esperit d’emprenedoria, van posar totes les seves forces en seguir creant nous productes i dissenys que destaquessin tant per la seva garantia de qualitat, com per la seva estètica i funcionalitat.

Rico Forte

Tot i que la creació de cadires i taules sempre ha sigut la seva senya d’identitat, actualment també se’ls coneix per la fabricació i el disseny d’altres productes essencials per la llar, com taules de centre, mobiliari pel menjador i modulars, i mobles auxiliars de tot tipus.

No només han creat col·leccions per decorar les llars, sinó que també han ideat projectes per a espais col·lectius i privats com hotels.

Creen mobles ideals por tot tipus d’ambients i per satisfer totes les necessitats dels seus clients, ja que en la seva amplia gama de productes ens proporcionen diversos estils per escollir, com el clàssic pels que busquen l’elegància i la funcionalitat, el modern pels qui volen seguir les últimes tendències i el rústic, per tots aquells que volen convertir la seva llar en un espai acollidor i confortable

Ricoforte és una marca reconeguda per la seva política de preservació del medi ambient, per aquest motiu utilitzen materials reciclables i reutilitzen molts dels seus productes per crear-ne de nous.

El material per excel·lència que utilitzen en l’elaboració dels seus mobles és la fusta, que origina que el seu mobiliari tingui una estètica diferent, ja que es poden crear peces plenes d’art i que connecten amb la naturalesa. A més, el mobiliari de fusta té la qualitat de combinar perfectament amb gairebé qualsevol estil, pel que són ideals com a peces atemporals.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.ricoforte.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.