Salcedo

Fabricant de mobles per la llar

L’any 1924 es funda Salcedo, una empresa dedicada a la creació i disseny de mobiliari per la llar. Des dels seus inicis, van destacar per adaptar-se ràpidament a les noves tendències i a les necessitats dels seus consumidors, originant així que l’any 2013 s’obrissin pas cap als mercats Europeus, sobretot a França i Bèlgica.

El seu equip de professionals estan contínuament en procés de creació. Dissenyant, desenvolupant nous projectes i proporcionant la màxima qualitat en tots els seus productes. Tot això, amb el principal objectiu de satisfer les necessitats i preferències dels seus clients, adaptant-se als diferents estils i tendències actuals.

Ramiro Tarazona

A Salcedo aposten per la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient durant tot el procés de creació dels seus productes. Els materials que utilitzen per construir els seus mobles són el tauler de fibres i la melamina, productes que neixen a partir de residus de fusta, paper reciclat i resines. Alguns dels avantatges de la utilització d’aquests materials és la seva resistència, el seu fàcil manteniment i que podem trobar mobles d’aquest tipus en una gran varietat de colors.

Entre la seva àmplia gamma de productes podrem trobar elements de gran varietat com: mobles pels salons, estanteries, taules de centre, conjunts de taules i cadires pel menjador, mobles auxiliars per col·locar el televisor i vitrines. També podreu trobar un altre catàleg destinat exclusivament als dormitoris, on trobareu tots els elements indispensables per vestir aquest espai.

Els mobles d’estil modern i contemporani són els protagonistes dels diferents catàlegs que trobem a Salcedo. Aquests estils decoratius es caracteritzen per la funcionalitat i el disseny en totes les àrees de la llar, fugint del col·lapse de masses elements en l’ambient i apostant per les línies senzilles i els colors i les textures sòlides. El seus tipus de mobiliari destaquen per vestir les cases amb tocs de glamur, estil i confort.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.salcedomueble.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.