Son Pura

SON PURA

Dissenyem els millors sistemes de descans.


Son Pura és una empresa dedicada a la fabricació i disseny de sistemes de descans, des del 1969. Actualment, Susana Soriano, neta del fundador és la líder de la marca que s’ha acabat convertint en un referent a nivell nacional. La seva trajectòria, els ha dotat d’un profund coneixement dels sistemes de descans situant-los com a pioners de la molla ensacada. Aquest tipus de material, permet adaptar-se correctament a qualsevol persona, proporcionant-li llibertat de moviment i afavorint la seva circulació sanguínia, a més de mantenir el matalàs lliure d’humitats.

L’essència de Son Pura recau en la qualitat dels seus productes, el disseny acurat de tots els detalls que conformen els mobles i l’equip de professionals artesans que posen tota la seva voluntat en elaborar cada peça.

La decoració de la nostra llar és una feina molt difícil, ja que la responsable de que ens trobem en un entorn acollidor i agradable. Si per nosaltres és important sentir-nos còmodes a la nostra pròpia casa, no ens hem d’oblidar de la necessitat de disposar d’un bon sistema de descans que ens permeti dormir de la millor manera possible. A l’hora de triar un bon matalàs, s’ha de tenir en compte que cadascú necessita un sistema diferent per aconseguir un descans reparador. És per aquest motiu, que Son Pura és la solució ideal que ens deslliurarà de totes les dificultats a l’hora d’escollir entre els molts matalassos i suports que trobem al mercat.

Actualment, l’empresa compta amb els millors avenços tecnològics per controlar tota la producció de matalassos. Apostant dia rere dia, per proporcionar nous productes perquè els seus clients gaudeixin del millor descans, que com ja sabem un bon matalàs on descansar és primordial pel desenvolupament del cos i de la ment.

La proximitat, serietat i qualitat en els seus productes són trets característics que defineixen aquesta gran marca.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: http://www.sonpura.es/

    TOP