STUA

STUA

INNOVACIÓ I ORIGINALITAT


STUA és una empresa espanyola fundada per Jesús Gasca, dedicada a la distribució i creació de mobles d’estil contemporani a nivell internacional. La marca produeix productes tan per entorns residencials com per espais públics o col·lectius.

El disseny de Stua destaca per la seva innovació i originalitat, són mobles que s’adeqüen a qualsevol ambient. Compta amb una àmplia col·lecció de mobles de disseny contemporani i modern format per cadires, taules, sofàs i emmagatzematge. El que diferencia aquest projecte d’altres mobles d’estil contemporani és la permanència de les formes, són dissenys creats perquè perdurin en el temps.

Si us agrada seguir les tendències i vestir la vostra llar amb les ultimes novetats, aquest estil és el que esteu buscant. Els mobles de Stua, ajuden a crear espais elegants i distingits en els que el disseny i la simplicitat dels elements i del entorn seran els grans protagonistes. Els mobles inspirats en aquest estil, destaquen pel seu caràcter a l’hora de decorar un espai, la presència de cadascun d’ells omplirà cada racó de la llar. És per aquest motiu que és busquen les línies rectes i les formes bàsiques. La combinació dels mobles amb tons blancs, marrons i negres és el més habitual en aquest estil de decoració. I quan parlem de teixits, deixarem enrere els estampats cridaners i optarem per tonalitats netes que busquin la sobrietat en tot l’ambient.

És un estil de decoració que busca la funcionalitat i el disseny en tot l’espai, es fuig de la col·locació de múltiples elements en la mateixa sala i d’una decoració molt forçada. La voluntat d’aquest estil de mobiliari, és que la persona que hi visqui trobi aquell sentiment de calidesa i confort amb l’espai.

Stua té un esperit innovador. És una empresa que es caracteritza pels principis bàsics que es regeixen en el disseny modern; la senzillesa de les formes i la atemporalitat.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: http://www.stua.com/es/design/

    TOP