Suinta

Projectes per aconseguir un descans inmillorable

Suinta és una empresa fundada l’any 1990, dedicada a la fabricació i el disseny de mobiliari. Actualment, gràcies a la cerca continua de nous projectes capaços de satisfer les necessitats dels seus clients i aportar solucions per aconseguir un bon descans, s’han convertit en referent en el mercat nacional del sector del moble en la fabricació de sofàs llit.

Els objectius en els que es basa la seva política d’empresa, són els de crear productes que siguin funcionals i versàtils, per aquest motiu en el seu catàleg es poden trobar peces d’infinites mesures i formes per satisfer cadascuna de les necessitats del consumidor. A més, l’equip de professionals de Suinta s’encarrega de que cada producte es fabriqui amb els millors materials, per aconseguir la bona qualitat en els seus productes que els fa referents en el sector del moble.

Suinta

Els teixits dels seus productes estan fabricats amb materials com les microfibres i el cotó, que garanteixen una total higiene dels matalassos i dels sofàs i que es conservin durant molt més temps gràcies a la seva protecció integral. A més, tenen la característica d’adaptar-se a qualsevol mesura gràcies a la seva elasticitat.

És molt important trobar bons sistemes de descans que ens permetin mantenir un son reparador durant tota la nit. A l’hora de triar un bon producte, s’ha de tenir en compte que cadascú necessita un sistema diferent per aconseguir un bon descans. Suinta és la solució ideal a l’hora d’escollir el matalàs idoni per cada persona, ja que s’adapta a totes les preferències de l’usuari.

Molts dels seus productes, estan dissenyats principalment per donar el màxim servei a les llars en les que l’espai és molt limitat. Gràcies a la seva varietat de tonalitats i teixits, es poden crear composicions d’allò més originals que combinin  a la perfecció amb la combinació de la teva casa.

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.