Ta-Quatro

Els millors sofàs d’estil modern

L’any 1996 neix TA-QUATRO, una empresa dedicada a la creació i fabricació de sofàs d’estil modern, dissenyats de tal manera que combinin amb tot tipus d’ambients i espais.

Un sofà és un moble que podem trobar en qualsevol llar i per tant el podem definir com un objecte indispensable. És per aquest motiu, que la qualitat i el disseny han d’anar agafats de la mà en la creació d’aquests productes, de tal manera que s’adaptin a totes les necessitats i preferències dels usuaris.

En la constant voluntat de la marca per crear productes innovadors que satisfacin les demandes dels consumidors, han aconseguit desenvolupar una nova funcionalitat en els seus sofàs, la incorporació d’un calaix que es pot afegir sota el moble. D’aquesta manera, han posat solució als problemes d’espai i ordre que molta gent pateix a les seves cases.

ta-quatro sofás

Els sofàs de TA-QUATRO es converteixen en elements encara més útils, ja que a part d’aportar-nos tota la comoditat i confort possible, també són una gran peça de decoració a causa del seu caràcter i la forta presència que imposen en els espais.

Actualment, els mobles entapissats són un dels elements més importants que podem trobar en una llar. Són productes ideals per vestir ambients més freds, a més ofereixen a l’usuari una sensació càlida i agradable, quan se senten a sobre d’ells. Quan volem escollir entre una varietat de sofàs entapissats, hem de tenir en compte diferents criteris, com la seva resistència a la llum i la calor, i a les rascadures que s’hi puguin originar.

TA-QUATRO ofereix una àmplia gamma de formes, materials, colors i estampats, que permet trobar solucions compatibles amb el disseny de qualsevol llar, fent del sofà un element extraordinari i totalment personalitzat.

Si voleu un sofà entapissat amb caràcter i que perduri en el temps, TA-QUATRO és la vostra marca de confiança.

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell. 

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡