Tajoma

TAJOMA

Butaques estrella


En Tajoma és una empresa dedicada a la creació de mobiliari des de l’any 1988, la qual cosa els converteix en una marca afermada en el sector del moble que ofereix un servei àgil i versàtil.

Des de Tajoma es fan càrrec de la totalitat de les fases de fabricació, des de la recepció de la matèria primera fins a l’acabat final, la qual cosa contribueix al fet que el control de qualitat sigui exhaustiu i minuciós.

L’equip de professionals que treballen a Tajoma gaudeixen d’una llarga experiència en el món del mobiliari, per aquest motiu poden oferir als seus clients un assessorament totalment personalitzat i precís. La utilització de primeres matèries i el rigorós control amb què realitzen el procés de fabricació, són trets característics que fan que Tajoma ofereixi la màxima garantia de qualitat.

El seu producte estrella són les butaques, peces singulars que ofereixen el màxim confort i qualitat en cadascun dels seus acabats. Tots els seus productes estan realitzats amb les tecnologies més innovadores, que combinen un disseny espectacular amb les millors tècniques artesanes. A més, és una marca que està conscienciada amb la preservació del medi ambient, per aquest motiu produeixen un mínim impacte en l’ecosistema, produint poques emissions i un consum eficient dels recursos.

La seva gran varietat de butaques s’ajusten al màxim a totes les preferències del client, ja que ofereixen diferents sistemes de reclinació, sistemes giratoris i fins a múltiples programes de massatge. Tot un luxe a gaudir des del confort de la teva pròpia llar.

A Tajoma podem trobar tot tipus d’estils, ja sigui clàssic, modern i contemporani, però que s’adapten perfectament a qualsevol ambient i espai de la teva llar, aportant calidesa, comoditat i elegància. A la vegada, la seva àmplia variació de productes està pensada perquè sigui el més funcional possible i que tots els seus productes destaquin per la seva durabilitat gràcies a la qualitat dels materials amb els que estan realitzats.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web:  http://www.tajoma.es

    TOP