TecniNova

Solucions d’estil contemporani per la llar

TecniNova és una empresa fundada l’any 1985 per Antonio Muñoz i Enriqueta Melero, que després de treballar durant molts anys en el sector industrial van apostar per crear una marca dedicada exclusivament a la creació i fabricació de mobiliari de gran qualitat.

La seva extensa col·lecció de mobles i sofàs, neix de fusió de les tècniques artesanes, la qualitat dels seus materials, la cura en tots els detalls, la comoditat, el fort caràcter dels seus projectes i el disseny. El resultat de tot el procés són objectes d’alt valor i personalitat, per als que busquen decorar l’interior de la seva llar amb un aspecte càlid i elegant.

Amb el pas del temps, la seva gamma de productes s’ha anat ampliat, aportant així nous elements i propostes per la llar. La marca busca la perfecció en tots els seus treballs, sempre pensant en la qualitat i en diferenciar-se de la resta de propostes, per aquest motiu durant el procés de creació, es desenvolupen peces innovadores i amb una identitat pròpia que els identifica.

tecni nova

TecniNova posa a la vostra disposició una gran varietat de solucions d’estil contemporani per la llar, que segueixen les tendències més actuals del mercat. Aquest estil de decoració, busca l’amplitud dels espais, la funcionalitat i la il·luminació diàfana, fugint dels excessos d’elements decoratius i buscant les tonalitats clares. Els mobles es caracteritzen per ser peces de tall clàssic i línies rectes que ressalten per la seva presencia i caràcter en l’entorn. Materials com la fusta, la pedra i el metall, conviuen en un mateix espai aportant bellesa i riquesa visual a tot l’entorn.

El seu equip de dissenyadors i interioristes professionals, dissenyen tot tipus de mobles que satisfacin les necessitats dels clients, aprofitant al màxim l’espai disponible i a l’hora construint un ambient de confort i calidesa.

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell. 

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡