Tegarmobel

TEGARMOBEL 

FUNCIONALITAT I MODERNITAT


TEGARMOBEL és una empresa que es dedica a la fabricació i disseny de mobiliari d’estil modern des de l’any 1987. La marca es caracteritza per ser una empresa propera i personal, que treballa molt dur dia a dia per oferir el millor servei i satisfer les necessitats de tots els usuaris.

La utilització de les tecnologies més avançades, la qualitat dels seus materials i un disseny actual que segueix les tendències del moment, els ha convertit en referents en el sector del moble.

En la seva amplia gamma de productes es poden trobar diferents solucions de decoració que millor s’adaptin a allò que s’està buscant i a totes les persones, des de les edats més primerenques, amb el seu programa de bressols i convertibles, fins a solucions per a famílies, amb els seus programes de mobiliari infantil, juvenil i dormitoris de matrimoni. Utilitzant les millors làmines de mercat i mecanismes exclusius en les llits plegables, per ser capaços d’aportar la màxima comoditat i facilitar el dia a dia al client.

Una de les parts més importants de la casa és el dormitori, és un dels llocs on passem més hores i per tant, l’hem de convertir en un espai íntim on ens sentim el més còmodes possibles. Per tant, l’elecció del mobiliari amb el que vestirem aquest ambient ha de reflectir la nostra personalitat i garantir un descans reparador i una calidesa inigualable.

El disseny del seu conjunt de mobiliari es basa en la funcionalitat i la modernitat. Ofereixen un ampli ventall de materials en diversos colors i mesures, que s’adapten a la perfecció a tot tipus de ritmes, espais i necessitats, a més de ser mobles que el mateix client pot personalitzar segons les seves preferències i les dels seus fills, generant ambients que busquen el bon descans i el màxim confort.   

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: http://tegarmobel.com/

    TOP