Tobisa

Mobles fabricats amb passió

Tobisa va ser fundada el 1999 a la Sénia, Tarragona, la marca fabrica mobles d’alta qualitat. Dissenyats per i per a gent dinàmica, innovadora, curiosa… com tu, que gaudeix de la moda i les darreres tendències, i exigeix ​​la millor qualitat en tot allò que l’envolta.

Van créixer amb la missió de crear productes originals i innovadors de disseny simple i contemporani, capaços de resistir la prova del temps. I s’han especialitzat en la fabricació de dormitoris juvenils, armars, vestidors, mobles d’oficina i mobles a mida perquè prenguin forma i es converteixin a casa teva.

Tobisa | Las mejores marcas de muebles

El caràcter dels mobles que fabrica TOBISA ve de la combinació de materials i acabats d’alta qualitat i la seva puresa de formes. Dissenyen espais on et puguis sentir viu i gaudir de la bellesa al teu voltant. Segons la marca, “Un moble cobra vida quan acapara, reté i acumula les emocions, l’art, la cultura i les idees. Quan incorpora el valor del coneixement i de la història. Quan està format per materials de qualitat, per sàvies mans i les tècniques més respectuoses amb el medi ambient.”

Després de 20 anys d’experiència de servei us ha servit per poder adaptar els vostres mobles a les necessitats ia les darreres tendències del sector. El disseny i la qualitat és el que caracteritza Tobisa.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu a visitar la vostra pàgina web: Tobisa

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.